Sremska Mitrovica. 20. mart. ŽRK “Srem” – ŽRK “Pančevo” (Pančevo) 26:23 (14:12). Derbi utakmica 15. kola Super B ženske rukometne lige Srbije. Sudije: Boričić Marko i Marković Dejan iz Beograda. Delegat Mandić Ivan.

Na derbi kola Super B ženske rukometne lige sastale su se dve ekipe koje imaju isti broj bodova i bore se za sam vrh na tabeli. Srem je na drugom mestu dok je ekipa iz Pančeva na trećem mestu sa slabijom gol razlikom.

Utakmica se igrala u veoma brzom tempu. Sremice su od samog starta vodile sa gol – dva razlike dok im gošće nisu dozvoljavale da naprave veću razliku.

Napeta rezultatski, utakmica sa malo postignutih golova ali ipak domaće igračice imale su više snage da drže stalno isti ritam i osvoje bodove.

Pohvala za sve igračice Srema a naročito za sjajnog golmana, Janu Vasiljević i Milicu Stević koja je i postigla najviše pogodaka za svoju ekipu.

Za najboljeg igrača utakmice proglašena je Vasiljević Jana, golman Srema.

ŽRK Srem u sastavu: Petrović Dragana-2, Miljković Mila, Šerfezi Marija-4, Klenkovski Anja, Stević Milica-8, Skendžić Maja, Knežev Iva, Radulović Nataša-2, Ožegović Anđela, Đulinac Vanja-7, Bulatović Nikolina-3, Vasiljević Jana, Guteša Ana i Ćetković Nataša.

Treneri: Saša Kojović i Dušan Drča.

Pančevo u sastavu; Ilić Milica, Grgovski Anastasija, Marković Jelisaveta-9, Stanišković Nevena-3, Rogulja Vladislava-2, Markagić Nevena-2, Stanojević Teodora, Petronijević Darinka-2, Mitrić Marija-3, Jambrušić Anastazija, Vranić Teodora, Janković Andrijana, Stanojević Ivana i Grujić Iva-2.

Trener: Krstić Marko.