Petrovaradin 25. septembar.
Prvo kolo Prve super „B“ ženske rukometne lige Srbije.
ŽRK „Petrovaradin“ — ŽRK „Srem“.
Rezultat: 20:20 (10:13)
Sudije: Tošković Velimir iz Nove Pazove i Avramović Sreten iz Stare Pazove.
Delegat – Mitrović Slavoljib iz Lazarevca.
Na utakmicu Prvog kola obe ekipe ušle su veoma napeto i nervozno pa je i mali broj pogodaka na ovom meču pokazatelj jake igre u odbrani a manje efikasne u napadu.
U prvom poluvremenu ekipa Srema imala je od samog starta blago vođstvo u golovima pa su poluvreme dočekali sa tri gola razlike u svoju korist.
U drugom poluvremenu vodila se izjednačena borba na terenu uz malo vođstvo igračica Srema.
Petrovaradin je u samoj završnici uspeo da izjednači dva minuta pre kraja utakmice pa je podela bodova njima najviše i odgovarala.
Ekipi Srema ostaje samo da žale što u završnici meča nisu uspele da sačuvaju vođstvo i tako sve bodove ponesu sa sobom.
Ovo je tek početak lige tako da će biti još mnogo dobrih utakmica i vremena za dokazivanje Sremica koje su sa nekoliko pojačanja koje su dovele u svoje redove, rešeni da se u ovoj sezoni bore za sam vrh na tabeli.
Petrovaradin u sastavu: Bačkalić Jelena, Zohan Anabela-2, Đulinac Vanja-1, Cvijović Anastazija, Dinić Dijana-1, Maksimović Doroteja, Zečević Aleksandra. Mikušak Nikoleta-1, Ćazić Jovana-4, Pavlović Marija, Radić Nevena-2, Arsenijević Jelena-3, Građin Verica, Ivanovski Anđela-5, Ivanovski Mila, Samardžić Milica-1.
Trener – Topić Predrag.
Srem u sastavu: Čolović Dragana, Petrović Ivana, Klenkovski Anja-7, Miljković Mila, Bulatović Nikolina-2, Komnenović Tijana-2, Mijailović Andrea-1, Knežev Iva, Blažić Jovana, Vasiljević Jana, Ćetković Nataša-5, Šerfezi Marija, Radulović Nataša-3, Guteš Anja.
Treneri – Dušan Drča i Kojović Saša.
Za najboljeg igrača utakmice proglašena je Ivanovski Anđela iz ekipe Petrovaradin.

petrovardinsrem2021